over Marleen

Als integratieve therapeute put ik kennis uit verschillende psychologische stromingen en werk ik op maat met wat jij nodig hebt.

Als supervisor help ik je bij het leerproces op het werk of in je studies.

Als maatschappelijk werker weet ik dat papierwerk en procedures je kunnen weerhouden om je dromen te realiseren.

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Meersel-Dreef. Veruit het meest noordelijkste dorp van België, vlakbij de grens met Nederland. Ik ben gehuwd en trotse moeder van een volwassen zoon en dochter. Voor studies en werk heb ik geruime tijd met veel plezier gewoond in Antwerpen, maar voor mijn therapiepraktijk zocht ik opnieuw de landelijke omgeving van de Noorderkempen op.

Hier wandel en jog ik als sportieveling op het ritme van de seizoenen. Als creatieveling hanteer ik potlood of penseel ter ontspanning. Als ontspanning kruip ik op zijn tijd comfortabel in een boek of hang ik uitgebreid op de bank televisiekijkend onder het gezelschap van een warm dekentje. Als muziekliefhebber draai ik regelmatig vinylplaten met een nostalgische wave uit de jaren 80 van tijdens mijn tienerjaren. Aangevuld met nieuwe aanwinsten aangeschaft onder lichte invloed van mijn twintigers van kinderen.

Therapie-opleiding

Specialisatiecursussen en workshops

Lezingen

Algemene opleiding

Werkervaring

Samenwerking

Aansluiting beroepsvereniging BNIVP

ECP houder (Europees certificaat)

Individuele supervisie Adriaan Kok / Veerle Wullaert

Permanente bijscholingen, updates en expertises

Van verdriet moet je niet genezen worden

Dirk De Wachter